Trends in Food for Restaurants in 2011

 

Pie

 

This year is looking very pie in the sky for the restaurant industry.

That’s according to Andrew Freeman of San Francisco’s Andrew Freeman & Co. Freeman’s company consults on marketing for restaurants and hotels nationwide, and he believes that the number one trend in the restaurant industry for 2011 will be pies.

Trends in Food for Restaurants in 2011 | Firespring Blog.

Acerca de Alejandro Robaina

Dueño del restaurant La Casa, en La Habana, Cuba. Owner of restaurant La Casa, in Havana, Cuba. Ver todas las entradas de Alejandro Robaina

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: